Ontmoet onze consulenten

Consultancy draait om de mens en kennis.

Martijn van der Spoel

“klimaatvraagstukken kunnen worden opgelost met bomen en groen”

Martijn is inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de bomenwereld. In deze periode heeft hij zich ontwikkeld tot een veelzijdig boomspecialist en heeft hij kennis vergaard over alle aspecten van de boomverzorging. Bodembiologie en bodemfysiologie hebben zijn bijzondere interesse.
06-22692485
martijn@arborconsultancy.nl
linkedin.com/in/martijnvdspoel/
Lees meer over Martijn

Arjan Zoontjens

“Bomen brengen leven in de stad”

Arjan is inmiddels ruim 26 jaar werkzaam in de bomenwereld. Hierbij is geen enkel aspect van het mooie vak een geheim. Vanuit een rijke praktische ervaring en een groot netwerk van vakspecialisten vanuit veel disciplines, vind u met Arjan altijd de juiste oplossing! Daarbij kan hij u met zijn netwerk volledig van dienst zijn bij de voorbereiding en begeleiding van integrale projecten.
06-31967346
arjan@arborconsultancy.nl
linkedin.com/in/arjan-zoontjens
Lees meer over Arjan

Steffen Korstanje-Jacobs

“Passie voor bomen”

Steffen is het aanstormende talent binnen Arbor. Hij heeft qua opleiding dan misschien geen groenachtergrond, maar dat maakt hij in interesse en passie meer dan goed. Op dit moment is Steffen Boomcontroleur. Intussen breidt hij zijn kennis verder uit, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

06-16382333
steffen@arborconsultancy.nl
linkedin.com/in/steffen-korstanje
Lees meer over Steffen

 

José van Vilsteren

“Bomen als duurzame kapitaalgoederen in de openbare ruimte”

José ziet bomen als duurzame kapitaalgoederen die een grote waarde vertegenwoordigen voor onze leefomgeving. De openbare ruimte herbergt vele functies voor haar gebruikers, en bomen mogen daar vanuit het oogpunt van klimaatadaptatie, ecologie en leefbaarheid zeker niet in ontbreken!

06-42471080
jose@arborconsultancy.nl
linkedin.com/in/jose-van-vilsteren
Lees meer over José