Arjan Zoontjens

Consultent boom en bodem

“Bomen brengen leven in de stad”

Arjan is inmiddels ruim 26 jaar werkzaam in de bomenwereld. Hierbij is geen enkel aspect van het mooie vak een geheim voor hem. Vanuit een rijke praktische ervaring en een groot netwerk van vakspecialisten, vanuit veel disciplines, vindt u met Arjan altijd de juiste oplossing! Daarbij kan hij u met zijn netwerk volledig van dienst zijn bij de voorbereiding en begeleiding van integrale projecten.
Arjan zet zijn kennis graag in om anderen te inspireren. Zijn persoonlijke doel is bijdragen aan een gezond leefmilieu voor mens en dier. Behoud van gezonde bomen, die belangrijk zijn voor de uitstraling van onze leefomgeving en ook een positieve bijdrage leveren aan ons klimaat, is zijn persoonlijke missie. Ook het creëren van ‘groene kansen’ binnen bijzondere stedelijke projecten is een doel dat hij graag met u wil bereiken!

In zijn vrije tijd zet Arjan zich in als bestuurslid bij Arboretum Oudenbosch. Dit is het enige arboretum dat volledig door bevlogen vrijwilligers in stand wordt gehouden en bestuurd. Arjan is, vanuit zijn verantwoordelijkheid voor de collecties die dit arboretum herbergt, altijd bezig met zijn passie voor ‘bijzondere’ bomen.